Cum scrii mai repede: pagini intregi in zeci de minute!

Azi pleci cu un lucru de la mine:

-scrisul rapid, punctuație & pagini întregi ÎN MINUTE !

If there’s a book that you want to read, but it hasn’t been written yet, then you must write it.
–Toni Morrison

Citatul de mai sus spune: „daca este o carte pe care vrei sa o citesti si nu a fost scrisa inca, atunci tu trebuie sa o scrii” Asta iti da puterea sa scrii ce crezi tu ca este fundamental pentru alti oameni sa inteleaga prin ochii tai! din experienta ta!

Cum relatam un story de 10 pagini pentru cartea noastra?

Cum scriem pagini peste pagini intregi?

FACEM ASTA VOCAL -dictezi!

-dap, ai citit bine si iti ofera viteza. Vorbesti cu laptopul sau telefonul si el scrie. Poti practic sa scrii o carte intr-o zi bazata pe o schita precedenta la care tu ai lucrat anterior.

Exemplu concret: Google Docs a fost si va fi platforma pe care eu scriu vocal materiale importante pentru mine atunci cand nu pot face vlog. Google Docs pune la dispozitie posibilitatea introducerii textului prin voce printr-o extensie. Practic dictezi laptopului. Deasemena suporta comenzi gen: „virgula” „punct si virgula” „de la capat” si asta iti usureaza munca la MAXIM.

Este o extensie pentru Google Docs, caut-o pe google si o gasesti nu trebuie sa-ti dau eu mura in gura ce deja este explicat la ei pe site cum sa o folosesti. Defapt este chiar straight-forward.Ce trebuie sa faci tu este sa vorbesti clar ca microfonul sa recepteze toate sunetele. Poti vorbii si in viteza sau chiar foarte incet. Este super.

Sunt atat de recunoscator si impacat ca traim intr-o era la care omenirea a visat de mult timp incat nici nu imi vine sa cred cate avem gratis si le luam de-a buna. Asta e unul din ele.

Acum este momentul sa te exprimi in scris daca iti place sa citesti….[sunt strans legate] si sa pui la prestigiul tau lucrul pe care tu il intelegi si la care esti cel mai bun. Multa lume o sa invete din asta, iar tu esti privit altfel ma’ man. Iar scrisul din voce este in ajutorul tau.Daca iti spun ca poti sa iti scrii o carte intr-o saptamana ma crezi? Normal ca da, pentru ca este posibil sa o scrii si intr-o zi [cruda[needitata:]] daca ai o schita buna la punct.

Trebuie doar sa scrii din cap, nu ai sa resurse prea multe -pentru ca astea cer si mai multe resurse. 

 

Trebuie sa fii singur sau intr-o alta tara unde nu te intelege nimeni [e un bonus]. Poti parea ca tu vorbesti la telefon, cand tu defapt scrii un roman de dragoste sau aventura de 600 pagini. Na!

Este super simplu astazi sa scrii o carte incat si eu o scriu pe a mea, nu v-a fi gata prea curand…punem asa o probabilitate. Dar ajungem si acolo pentru ca lucrul asta este PUTERNIC.

Ok, acum ca stii ce sa faci: Da-i drumul la treaba si scrie ce nu ai gasit scris.

 

Smecheria asta se aplica si la jurnal. cand ai un jurnal. Gen: „aici Jurnalul capitanului astazi am cules mere si seara am facut o placinta uriasa fara prea mult zahar cu mere acrisoare” apoi dai SAVE si pleci in treaba ta. Pe telefon. Foloseste: Penzu.com am cont la ei de peste 8 ani unde scriu cele mai personale si obraznice istorioare pe care le voi pune intr-o carte mai tarziu!

 

Multumesc ca ai citit! dai X/go back si swipe up.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum scrii mai repede: pagini intregi in zeci de minute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.