Munceste mai mult la tine decat la munca.

Maaates sa va spun cum sta treaba!

Poate a.ti auzit ca daca muncesti bine la munca si iti vezi de treaba ta. Faci totul cum trebuie si ai sa vezi ca primesti promovari si mariri de salariu.

Buun. Nimic in neregula cu asta! Insa ce e in neregula este faptul ca uneori…asta in functie de munca…. UITI DE TINE si uiti atat de mult la un nivel adanc incat te afecteaza negativ.

La mine la munca recent la data scrierii acestui articol, o fata a fost promovata recent. Insa cum mie imi place sa analizez lucrurile am privit in trecutul ei, muncind si mare mi.a fost mirarea sa.i vad viitorul personal, cel in care este ea cu ea insisi.

Sa va spun. Nu trebuie sa faci bani din munca grea cu spatele, ca sa te simti bine cateva zile pe saptamana si sa ai ce manca, sau sa ai bani stransi pe care ii cheltui oricum pe o casa sau o masina…banalitatile secolului in care traim.

Nu iti bate joc de corpul tau uitand de tine si facand ore extra! Daca muncesti..in orice faci..pune.te intr.u totul in ce faci sa iasa bine. Nu te vaita de munca! Dormi suficient!

Munceste la munca ca si cand ai muncii pentru afacerea ta! Da.ti tot interesul sa iasa bine, si nu muncii extra doar pentru promovari sau sa incanti pe cineva. Pentru ca sa.ti spun: In final un ban salvat este tot un ban futut pana la urma. Trebuie sa.ti schimbi gandirea.

Sugerez: Pe timpul anilor de munca gaseste ceva care iti place si scrie o carte despre…eu o scriu pe a mea acum…si in acelasi timp. Pune.ti ce faci saptamanal undeva acolo ca sa te exprimi si sa.i poti ajuta pe cineva cu experienta ta. Or sa tina cont de parerea ta, crede.ma…in special cand o spui asa cum ESTE. Cu timpul transfera.te si fa bani din vanzarea serviciilor personale de care esti capabil. Gandeste adesea regulat ce faci cu viata ta si inde te indrepti ca subconstientul sa vada ce faci si cere.i sa te indrume pur si simplu spunand cu voce: Vreau indrumare si un plan.

Ai intotdeauna un plan pentru viitor! Pe care sa il urmezi cand munca se opreste, astfel ai energie si motiv sa te trezesti si sa incepi o noua zi!

O sa treaca anii si te uiti in urma cu regret ca s.a ales pula de tot ce ai vrut sa faci sau n.ai reusit sa faci in tot, pentru ca: N.ai fost consistent.

Consistenta in ce faci te ajuta si e pe primul loc in ce faci ca sa faci regula, bine si sa te perfectionezi in ce faci.

Perfectioneaza.te asadar in ce iti place tie sa faci cel mai mult. Fie ca este vorba de bani relatii lucruri sau maruntisuri ori vise mari pe care le vrei facute.

Uita.te adesea in oglinda si vorbeste cu tine spune.i ca vrei mai mult de la tine si ca ai incredere in tine si ca lucrul sau goalul ce il vrei este un lucru sigur. Viseaza ca un adult dar ai incredere de copil. Este tot ce iti trebuie. Consistenta si incredere care aduc rezultate si …se numeste credinta.

Rezultatele pot sa insemne orice vrei tu cel mai mult.

Asigura.te asadar ca nu iti vinzi corpul si timpul care sunt resurse pretioase si fa uz in fiecare zi de ele sa iti aduca rezultate palpabile. Asigura.te ca esti in armobie si pace cu cei din jur. Educa.te : spre xe vrei cel mai mult. Eu fac asta cu muzica. Tu faci cu orice vrei.

Ai grija sa notezi intr.un jurnal online cu parola tot ce faci. Te relaxeaza si te mentine. Deasemenea iti da claritate si astfel iti formezi o imagine a ce vrea mintea ta subconstienta de la tine. Aia este ce te face fericit. Si din aia dragul meu prieten poti sa traiesti.

Sa faci bani sa calatoresti si sa fii tu insusti la finalul zilei. Nu vrei sa marsaluiesti spre alta masca …care nu e a ta!

Gandeste.

Gandeste acum daca tu chiar vrei sa faci o cariera cu munca da. Vrei o faci pe viata? Daca da. Da.ti tot interesul sa faci ce trebuie atunci cand trebuie. Si sa fii consistent.

Consistenta este ca adezivul pentru constructia unei case si caramizile ei.

Caramizile reprezinta targeturile tale. Goalurile tale. Sperantele. Spre care tu lucrezi constient in fiecare zi.

Asigura.te ca ai un jurnal asa cu am eu blogul asta aici si ai sa vezi schimbare.

Asadar. Astea fiind spuse. Investeste in tine resursele finite ce le ai si fa uz la maxim in ce vrei tu sa faci. Asigura.te ca din 24 de ore nu vinzi multe. Pentru ca nu le poti returna.

Citeste carti si afla puncte noi de vedere cand nu muncesti. Joaca.te. Munca nu e buna.

Munca este facuta cu placere atunci cand un om simte si doreste sa faca aia. Aia e munca lui. Insa daca nu iti place ce faci. Ai munca gresit.

Este nimic in neregula cu munca mea ar spune altii. Este man spun eu. Pentru ca nu e a ta.

Marius

Munceste mai mult la tine decat la munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.