Proiectul colouring book part 2

Incep prin a spune ca am comandat de pe ebay trei lucruri care sunt vitale cand vine vorba de produsul meu.

Fac o paranteza si spun ca mi-am terminat continutul pentru Colouring Book-ul DrawingBase -Unleash Your Creativity. Cotorul cartii o sa fie din spirale de sarma, iar spatele o sa fie de carton tare [presat] de 2 mm pentru rigiditate.

Am fost la printerul din oras si cu zambetul pe buze dupa 2 ore de asteptat dupa printer am luat in mana prima copie neoficiala a documentului DrawingBase! In sfarsit am simtit cum prinde forma cand mi l-a inmanat.

Parca era ceva in subconstientul meu care stia ca trebuie sa primesc ala in mana, s-a declansat ceva.

Vin cu el acasa si ma uit, il analizez, la prima vedere este de lucrat la el. Si anume: trebuie sa ii pun spatele [hard cover] si sa plastifiez copertile :]

Ei nu lucreaza cu coperti! nasol.. iar asta ma impins sa cumpar online si de aici continuam cu inceputul.

Tocmai am comandat online propria masina de gaurit si imbinat la £40 [200 RON]

machine

 

care vine impreuna cu celelalte 2 lucruri comandate care sunt:

-100 de bucati de sarma de imbinare la pachet, pentru masina;
wire

 

 

-pachet de 9 bucati de placa A4 grayboard[placaj gri, pentru a-i face spatele tare] si pe care sa-l pun la coperti sa fie rigid.
board A4

 

 

Indata ce am elementele astea pot sa pun in vanzare produsul finisat si gata de comandat de catre oameni.

Acum ca am punctele basice desenate in jur, mentionez ca o poza color printata pe o foaie A4 80gpm2 costa £1 [5lei] ceea ce este foarte mult pentru o pagina!

Deasemena un top de hartie cu 500 de bucati A4  a cate 80 grame pe metru patrat [gpm2] costa £5 iar eu ca sa printez 25 file alb-negu, ma costa £6.15…poate fi ridicol, insa asa merge.

__________

 

Asta este update-ul proiectului.

Dupa ce trec de toate obstacolele, INDIFERENT de cati bani investesc/cheltui/arunc cum vrei tu sa-i spui :]]]… stiu sigur ca o sa am produsul meu care are valoare financiara, iar intr-un an scot toti banii bagati la inceput :] printr-o buna publicitate.

Tin minte ca am petrecut o zi intreaga [ziua mea libera] in a edita si incadra fiecare pagina, respectiv designul copertii fata/spate sa fie corecte si cum trebuie sa fie.

Am fost atat de pretentios incat…ca sa iasa a trebuit sa invat photoshop de pe youtube si sa repet ce am invatat doar ca sa iasa cum am vrut :]]]

Foarte frumos este rezultatul, insa o sa fie si mai frumos cu prima plata care intra in cont. De acolo nu mai e cale de intoarcere, pentru ca cele mai bune zile ale mele, nu s-au intamplat inca!

Sa intru din nou in detaliile tehnice ale produsului, pentru ca aia iti mananca o parte buna din timp cand esti la inceput, tin sa mentionez ca am insistat sa gasesc acea spira de sarma pe culoare neagra, de 6mm distanta intre inele. Pentru ca pagina de fata, este alb-negru iar alb nu da bine la contrast…argintiu nici atat, iar negru este foarte ok!

O sa imi placa tare mult rezultatul, am un prieten aici care a zis ca o sa fie primul cumparator, care a vazut cate resurse am pus in proiect:]] DAAR care o sa fie nemultumit a zis el! =]]]]]]] Hahaha^^ nemultumit? deci feedback negativ! :/ fucking hell! de ce? nu stiu.

Sunt 100% convins ca o sa fie cineva acolo caruia o sa ii placa colouring book-ul conceput ce iti ofera numeroase ore de distractie!

Sunt sanse mari sa mai scot editii viitoare in functie de randamentul primeia.

_____________________

Ma gandesc nonstop sa am succes si sa scot un produs demn de a fi cumparat si folosit cum trebuie, de cine trebuie.

Pana atunci, munca intensiva si sa vedem ce iese! 😀

 

Cheers!

 

Marius

x

Proiectul colouring book part 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.