Planificarea organizata si tu

Daca ai o afacere ce merge singura sau esti la inceput ca si mine. Este bine sa stii ca daca te tii de gandire constructiva zilnic o sa ai rezultate mai rapide in viata, pentru ca noi avem o forta ce nu o folosim zilnic iar cu timpul ajunge sa rugineasca daca nu este exersata.

Ce vreau sa spun e. In fiecare dimineata cand te trezesti deschide un caiet cu foi albe. In susul paginii scrie cantitatea de bani pe care o vrei anuala. Iar apoi vino cu 5 idei care te vor ajuta sa fii mai aproape de goalul tau.

Practica asta in fiecare zi si ai sa te gasesti gandind tot timpul zilei. O sa gasesti idei tampite, tu scriele jos. Doar o singura idee iti poate aduce ce vrei asa ca incepe. Incepe acum sa scrii cate 5 idei in fiecare zi si ai sa vezi cum mintea o sa.ti dea dreptate aducand lucrul ce.l doresti in viata ta.

Vezi tu, nu numai ca dormim pe noi insa suntem si batuti in cap, urmand rutina care nu se mai schimba. Opreste.te. Deschide ochii si vezi cine esti in 5 ani de acum? Nu prea multe schimbari la orizont, asa.i? Pune.te jos si scrie pe o foaie cum o sa fii tu in 5 ani. Am facut exercitiul asta acum 5 ani. Iar azi. Arat, ma simt si sunt persoana aia!! de atunci… Cu toate ca mai am de lucrat la unele aspecte.

Imaginea de acum 5 ani s.a manifestat. De ce? Pentru ca eu am simtit ca ASTA sunt si altceva nu voi face decat ce simt…

Incepe sa.ti construiesti o imagine de sine daca nu ai una iar cu ea planifica.ti viata. Pentru ca nu poti schimba la ce te uiti in oglinda daca nu te schimbi tu.

La fel si noi. Schimba ce ai in interior iar viata ta treptat se va schimba si ea, si rezultatele tale. De ce asta? Pentru ca acum crezi diferit despre tine. Crezi in tine!

Cum schimbi ce ai interior? Facand munca zilnica, repetata, planificata si constructiva… cu folos. Tie si lumii din jur.

Gandeste.

Marius

Planificarea organizata si tu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.