Rezolvatul Problemelor. Cum rezolv probleme?

Am invatat ca atunci cand ceva merge prost este un semn si ca trebuie sa ne trezim. Dar daca nu merge indreptat si trebuie sa trecem prin…atunci recomand sa ne schimbam focusul si sa nu mai avem de aface cu asa zisa problema respectiva pentru ca nu asa apare solutia la ea.

Cand dai de o problema mintea ta isi face un blocaj de energie iar daca nu este supravegheat, te afecteaza la nivel fizic.

Asta inseamna ca iti perturba sanatatea si gandirea. Cand astea doua se intampla randamentul tau scade iar daca tu dai atentie constanta…ajungi sa nu te mai ajungi.

Ca sa supraveghezi ganduri proste asigura.te ca esti mereu constient in prezent si nu te angrenezi in gandurile venite de la ego, care au tendinta de a.ti lua focusul si de a te dilua cu ganduri care la un nivel mai adanc nu sunt ale tale.

Asigura.te ca revii la realitate si fii recunoscator, multumind pentru ce ai, si nu in ultimul rand ai o imagine de sine buna pentru ca ea sta la baza tuturor lucrurilor.

Meditatia este o buna ancora in prezent ce te scoate din rele. Sunt multe tutoriale pe net acolo, sugerez sa incepi.

O buna modalitate sa iti iei focusul de la problema in cautarea solutiei este sa te concentrezi pe ce iti place mai mult, sa dormi bine si sa faci vizualizari cu ce vrei sa obtii in viata, pana sa te duci la somn. Vezi Nevile Goddard pe youtube- este engleza dar merge tradus.

Recomand sa dedici zilnic timp gandirii creative si rezolvarii de probleme. Ele sunt cele care iti aduc solutii atunci cand le cauti sau atunci cand ai nevoie.

Sau de asemenea sa faci bani or prgres in ce vrei cu adevarat.

Sunt importante timpurile de reflexie, petrecute doar cu tine insuti pe care poate le numesti plictiseala insa ele au avantaje uriase. Atunci iti folosesti tu creierul cu adevarat, ai sa vezi. Incearca.

Adevarata chestie a rezolvarii de problema se regasesc in alte minti decat mintea ta constienta.In supraconstient si mintile ce ti se alatura in rezolvarea unui: caz sau munca de inovare ori de rezolvare.

Deasemenea persistenta joaca un rol urias in ce vrei sa atingi.

Iar ca sa atingi mintea aceea supraconstienta trebuie sa fii relaxat si sa incerci sa rezolvi problema prin meditatie si dezbateri cu cineva apropiat asemanator tie.

Problemele sunt oportunitati nedescoperite!

Retine asta.

Atunci cand o problema se iveste, deseori vine cu o doza similara sau mai mare de beneficii de care tu trebuie sa faci uz. Trebuie sa identifici problema si apoi beneficiul care il are. O sa fii surprins.

Uneori deciziile bune pe care le facem sunt alea care ne fac sa strangem din dinti usor si sa zambim fortat.

Intotdeauna exisita calea optima ca si solutie, indiferent de problema.

Sunt multi oameni de care ma lovesc si sunt închiși la minte, nu toti sunt la fel însă unii sunt prea de tot si ei nu fac decât să respingă ce scriu aici cu mâna pe inimă.

Sunt oameni care se lasă influențați de problema si nu cauta soluția calmi ci doar se plâng si cheltuiesc energia celor din jur. Nu adaugă valoare si se simt victime.

Genul de om care n-are valoare și cu oameni de aia nu vrei tu sa ai de aface. Pentru ca nu aduc valoare sau soluții pentru că atât stiu si ei. cauta sa te tii departe de asa tip de oameni. Dacă ești creativ nu iti trebuie să te expui la asa ceva, pentru că iti blochează energia. Iar creativitatea nu mai curge spre rezolvare.

Cand vreau sa rezolv o problema fac astfel:

Ma deconectez de la lume, stau singur si cantaresc toti factorii cunoscuți și necunoscuți ai problemei si gasesc asemanari si idei asa cum imi vin, multe sunt proaste insa doar una e buna. Apoi soluția vine ca urmare a gândire mele cu mintea conștientă asupra problemei ce trebuie rezolvată, punandu-mi intrebari inainte sa dorm, intrebandu.mi subconstientul despre ce trebuie sa fac. Eu aratandu.i prin cum ma simt apoi cum vreau sa ma simt atunci problema este rezolvata

Rezolvatul Problemelor. Cum rezolv probleme?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.