video blog

De la jurnal video la a posta zilnic video.uri folositoare pentru copii din toata lumea care stiu cat de cat engleza(ca si mine asemenea) care vor sa deseneze cu arta digitala!

Azi am aflat niste lucruri superbe care vreau sa le implementez la mine si care vreau sa le impartasesc cu voi daca sunteti pe faza.

Are legatura cu youtube.ul.

Spunea cineva intr.un video, am uitat cine. Ca daca vrei sa ai oameni la imceput trebuie sa ai cantitate nu calitate, pentru ca oamenii nu se uita la cine esti tu decat daca dau de tine prin search sau video.uri sugerate- cele din dreapta.

Ca se le captezi vizionarea spre video.ul tau trebuie sa le captezi clickul, faci asta prin custom thumbnail care este cea care vinde.

Apoi cantitatea video.urilor.

Apoi vine energia pe care o pui in video. Trebuie sa ai vlaga :]]] sa te misti si sa vorbesti. Este interesant sa cunosti astea!

Nu investii in echipament…sa cumperi de €5000 camera lumini si mai stiu eu ce. Incepe cu ce ai si fa despre ce te ocupi.

Conteaza sa aduci content zilnic. Sunt sute de idei pe cum sa ramai pe track si da nu te procrastinezi.

Airplane mode, inchizi usa, si te focusezi. Dureaza 25 minute sa revii in flow dupa ce esti deranjat spuneau ei. Eu zic ca nu e asa.

Gen la desen daca desenez si ma intrerupe cineva eu stiu unde am ramas, si daca trec zile si nu desenez, stiu unde mi are de lucru lucrarea.

Citeste si invata. Invata si engleza. Ea te ajuta cel mai mult!

Mult Succes!

Marius

video blog